Léčivé karty archanděla Rafaela

S těmito kartami můžete nyní dělat přesné, láskyplné a užitečné výklady na téma zdraví a uzdravování jak sobě, tak i druhým.

| 17.01.2017 |

Nyní k vám přichází léčivá pomoc a vedení archanděla Rafaela. S těmito kartami můžete nyní dělat přesné, láskyplné a užitečné výklady na téma zdraví a uzdravování jak sobě, tak i druhým. Na každé z karet v tomto balíčku najdete nádhernou kresbu archanděla Rafaela spolu se stručným poselstvím. V knížečce pak najdete podrobný návod, jak sestavit spolehlivý a silný výklad o vašem zdraví, zdraví vašich blízkých či vašich klientů. Vysvětluje základní význam každé karty a nabízí upřesňující informace, které vám poskytnou jasnější pohled na danou věc a pomohou zapojit vaši intuici. Ať už potřebujete vyléčit sami sebe či druhé nebo v sobě chcete probudit přirozené léčivé schopnosti, archanděl Rafael vám přinese zázraky a podá spolehlivou pomocnou ruku… Jediné, co pro to musíte učinit, je požádat!

Kniha a 44 karet
formát: 9,5 × 14 cm
ISBN: 978-80-7370-194-9

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.