Vesmírná nápověda v praxi

Kategorie: Obecné  |  Date: 15.03.2018  |  Autor:

Jak zjistit příčinu, toho co se nám děje?
První část knihy je věnována Krokům očisty těla, ducha i duše. Pomohou vám vyprázdnit mysl, cítit se v bezpečí a beze strachů, mít v rovnováze čakry i auru, vnímat kolem sebe příjemné čisté prostředí aj. Prostřednictvím mnoha žádostí "nahoru", které jsou zde uvedené, zjistíte, že se dá se vším něco dělat :-). Získáte naději, víru, sílu a odhodlání,lásku a světlo, začnete se rozpomínat na svou pravou podstatu.

Co k tomu potřebuji?
Dále se naučíte skrze své jasnoschopnosti vnímat a zjistit svůj současný stav bez vnějších a vnitřních okolností, které mohou ovlivňovat váš úsudek a schopnost rozlišovat. Získáte nadhled nad svou situací a tím umožníte sami sobě poznat skutečnou pravdu, odhalíte pozadí vašich starostí, strachů, bolestí, rodových zátěží, finančních problémů aj. Přijetím současného pravdivého stavu se otevřete jeho uzdravení. Díky manuálu apelovacích proseb v praktické části vše vyřešíte.

K čemu mám dospět?
Tato část knihy vám pomůže rozhodnout se být sami sebou a začít využívat svůj duševní potenciál. Může vám být nápomocna k otevření vašeho srdce, zvýšení vibrací, k prožívání radosti a lehkosti Bytí, k nastolení řádu v chaosu vašeho života :-).

Praktická část - Manuál apelovacích proseb
Tato část obsahuje rozsáhlý podrobný praktický postup, podle kterého s vesmírnou podporou najdete vnitřní klid a mír, dáte svůj život do rovnováhy, přijmete svou vnitřní sílu, obnovíte spojení se svou vnitřní moudrostí, najdete odpovědti a zbavíte se strachů, omezování a negativních pocitů aj.

Praktické příklady
Tato část knihy obsahuje skutečné příklady ze života, které se staly. Podrobněji popisuje mou vlastní komunikaci s Vyššími energiemi při zpracování témat svých i klientů. Dále jsou uvedeny výhody komunikace s vesmírnou podporou ve vztazích k ostatním i sobě samému.

Oddalování problémů
Poslední část knihy vám umožní vidět sebe i druhé očima lásky. Prací na sobě zvýšíte svou sebelásku a tím ztratíte potřebu druhé vychovávat a říkat jim, co mají dělat. Rozpoznáte roli oběti a postavíte se k problémům čelem, začnete je vidět jako výzvu :-).


Sdílet:  

Vesmírná nápověda v praxi

Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.