Pospěš si a medituj

Kniha Pospěš si a medituj je praktická a zábavná četba, která motivuje a uvádí do meditace ty, kdo s ní nemají žádné zkušenosti...

| 28.03.2017 |

Kniha Pospěš si a medituj je praktická a zábavná četba, která motivuje a uvádí do meditace ty, kdo s ní nemají žádné zkušenosti. Říká jasně to, co buddhisté vědí již celá tisíciletí, ale co nám stále připadá velice radikální– budeme-li pracovat na své mysli, můžeme změnit svůj život. Doba, kterou trávíme odpočinkem a přemýšlením a meditací, totiž prospívá zdraví. Kdo si na to ale dnes najde čas? Kniha Pospěš si a medituj vám ukáže, jak si najít chvilku na trochu klidu, ticha a na meditaci každý den. Pokud si tedy pohráváte s myšlenkou, že byste mohli začít meditovat, ale připadá vám to příliš časově náročné a nedosažitelné, pak je pro vás tato kniha ta pravá. Zajímavé navíc je, že ač je název této knihy sám o sobě paradoxní, je zároveň pravdivý. Pokud si chceme pospíšit a vést produktivní, naplněný, vyrovnaný a spokojený život, meditace představuje raketové palivo, které nás k našemu cíli popožene. Rozvíjením meditačního cvičení totiž nalezneme nejen zdroje potřebné k tomu, abychom nastartovali svou výkonnost, ale budeme také prožívat hojnost a krásu například uprostřed rušného pracovního dne. Zároveň pocítíme vnitřní klid a opravdovost, které nejenže život zpříjemní, ale také nám účinně pomohou vydat se vstříc našim cílům.


ISBN 978-80-7370-318-9
Počet stran 224
Autor David Michie
Vazba Vázaná
Rok vydání 2014

Zakoupit na eshopuZakoupit na eshopu

Comments:


Poslední novinky:

Kontaktujte nás

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Prosím potvrďte, že nejste robot a zadejte text z obrázku.